OBM Legal White
OBM Juridisch advies

Specialisten in buitenlandse handel en internationaal handelsrecht

JURIDISCH ADVIES IN EEN WERELD DIE STEEDS MEER VERBONDEN IS

OBM Legal Consulting bestaat uit een team van professionals met gedegen ervaring in ondernemingsrecht, handelsrecht en internationale handel. Onze diensten zijn gespecialiseerd in het verstrekken van kennis en juridisch advies aan onze klanten om te innoveren, investeren en hun markten uit te breiden in Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wij hechten het grootste belang aan de kwaliteit van onze diensten, het succes van de zaken die onze klanten aan ons toevertrouwen en de langetermijnrelaties die worden opgebouwd.

WAAROM ONS VERTROUWEN?

Bij OBM Legal Consulting staat de klant centraal in onze strategie. Ons werkmodel is gebaseerd op het ondersteunen van uw ambities, het identificeren van manieren om succesvolle en innovatieve resultaten te bereiken, en het uitvoeren van gezamenlijk overeengekomen strategieën. Ons doel is dat de kwaliteit van onze diensten uw vertrouwen waardig is.

ONZE JURIDISCHE DIENSTEN

Elke juridische strategie moet uitgebreid zijn. Door onze specialisatiegebieden vindt u antwoorden en oplossingen voor al uw vragen.

Internationale handel

Hoe kunt u uw dienst of product op de markt brengen?

Milieurecht, Water & Energie

Wij weten hoe we klanten praktische oplossingen kunnen bieden voor moeilijke juridische kwesties op het gebied van milieu, water en energie.

Ondernemingsrecht

Hoe kunnen uw bedrijf en activa worden beschermd?

Contractenrecht

Weerspiegelen de contracten wat er mondeling is onderhandeld?

Publiek-Private Samenwerking

(PPP): hoe beleid te ontwikkelen of implementeren voor duurzame ontwikkeling.

ONZE WAARDEN

Transparantie

We voorzien u van alle nodige informatie en een grondige analyse van de alternatieven om uw doelen te bereiken. Duidelijkheid en oprechtheid over de mogelijkheden en opties voor succes.

Betrokkenheid

We raken volledig en uitgebreid betrokken bij uw zaak en implementeren een op maat gemaakte strategie.

Efficiëntie

We bieden juridische diensten en oplossingen gebaseerd op de beste prijs-prestatieverhouding, waardoor we de maximale tijdsbesparing garanderen.

LOCATIES

WAAR WIJ ONZE KLANTEN DIENEN
WERELDWIJD VANUIT NEDERLAND EN SPANJE.

OBM Legal Consulting is gevestigd in Madrid en Rotterdam. Deze fysieke aanwezigheid in Spanje en Nederland is een onschatbaar voordeel voor cliënten die ervoor kiezen om op ons kantoor te vertrouwen. We zijn trots op ons internationale en diverse team met gecombineerde ervaringen en achtergronden uit Europa en Latijns-Amerika. Op elk kantoor vindt u lokale advocaten die volledig vertrouwd zijn met Nederlands en Spaans recht en die kunnen werken in het Spaans, Engels en Nederlands.

member

We are member of: